Varulv med Yuna är som maffia... fast bättre! Dussintals roller (inte nödvändigtvis samtidigt), knasiga men roliga regler, intressanta variationer som gör spelet helt annorlunda.

En sällskapslek där man sitter i ring och leker detektiv (ifall man är god) eller försöker lura alla andra (ifall man är ond). En fjärdedel av spelarna är varulvar. De vet vilka de andra varulvarn är. Resterande spelare (med vissa undantag) är goda och vet ingenting förutom sin egen roll. Varje runda får varulvarna döda en spelare medan byn tillsammans får rösta ut en spelare i hoppet av att denne är ond. Spelare på båda sidor har dessutom specialkrafter för att hjälpa sitt eget lag och stjälpa motståndarlaget. Vem kommer utrota det andra laget först?

Kom och prova på du med! Kanske blir du byns älskade hora som alla vänder sig till för vägledning. Eller blir du en karaktärerna i radarparet Batman och Robin som patrullerar byn på natten och kör över folk i hopp om att de är onda? Kanske du blir den ultimata kultledaren, självaste Yohio eller hans ärkefiende, folkets kämpe, Sanna Nielsen?

Alla är välkomma, vare sig man spelat någon variant av Varulv, Maffia eller Varulv med Yuna innan eller inte.


Schema

Inga tider planerade ännu